El formatge artesà de cabra semicurat, elaborat amb llet pasteuritzada de cabra del nostre propi ramat, representa l'essència de la producció formatgera de proximitat. Amb tres setmanes de maduració, presenta una escorça natural sense floridura que amaga un interior de textura suau i cremosa. Amb un tall net i cremós que captiva des del primer moment. Amb una textura extremadament suau que es fon al paladar, al tast ofereix unes notes d'ametlles tendres que s'entrellacen amb un lleuger toc àcid, creant una experiència gustativa delicada i refinada.
Un formatge ideal per a tota la familia.
Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou. Origen de la llet Espanya.
Curació: Tres setmanes
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Format: Formatge sencer 350 gr. aprox.
El formatge de cabra semicurat representa l'autèntica tradició formatgera. Un formatge d'elaboració artesanal que permet múltiples combinacions gastronòmiques.
Aporta un toc elegant a les amanides i es converteix en un plat únic quan es prepara en mil fulls acompanyat d'un bon codonyat. Marida molt bé amb vi blanc sec, cava o cervesa artesanal, que realcen els seus matisos i converteixen qualsevol àpat en una experiència culinària excepcional
Característiques nutricionals
Informació nutricional per 100g (mitja)
Fitxa tècnica
Valor energètic | 1463 Kj / 350 Kcal |
Greixos | 28,97 gr. |
Dels quals saturats | 17,32 gr. |
Hidrats de carboni | 0,5 gr. |
Dels quals sucres | 0,1 gr. |
Proteïnes | 21,84 gr. |
Sal | 1,51 gr. |
Al·lèrgens | Conté ous i derivats, llet i derivats, inclosa la lactosa. |
Referència: F0000087
- FORMAT
- SENCER 350 gr. aprox.
- LACTOSA
- AMB LACTOSA