El formatge semicurat de cabra amb pebre vermell dolç de Muntanyola és una delícia artesanal elaborada amb llet fresca del nostre ramat. La seva escorça ataronjada, arrebossada amb pebre vermell dolç, li confereix un aspecte atractiu i un sabor distintiu. Caracteritzat per una textura suau i cremosa, aquest formatge ofereix un sabor agradable i molt suau, amb un punt d'acidesa i matisos fumats i de nyores. La combinació d'aquests elements crea una experiència gustativa única i equilibrada.
Descobreix la suavitat i sabor del nostre formatge de cabra semicurat amb pebre vermell dolç.
Compra ara el teu formatge i gaudeix d’una experiència de sabor única!!
Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i pebre vermell. Origen de la llet Espanya.
Curació: Tres setmanes
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Format: Formatge sencer 350 gr. aprox.
El formatge semicurat de cabra recobert amb pebre vermell dolç és una delícia gastronòmica amb tres setmanes de curació. El seu intens aroma del pebre, ofereix una experiència sensorial única. En boca, presenta una textura suau i un perfil de sabor divertit i estimulant, amb delicats matisos de fumat i notes de nyores que captiven el paladar. Ideal per acompanyar carn a la brasa, patates al caliu, maridat amb vi blanc sec o cervesa rossa artesana. Aporta un toc d'elegància als plats de xató i dona profunditat a qualsevol amanida. Un formatge artesanal versàtil que transporta els sabors autèntics, ideal per a paladars que busquen experiències gastronòmiques úniques i sorprenents.
Característiques nutricionals
Informació nutricional per 100g (mitja)
Fitxa tècnica
Valor energètic | 1463 Kj / 350 Kcal |
Greixos | 28,97 gr. |
Dels quals saturats | 17,32 gr. |
Hidrats de carboni | 0,5 gr. |
Dels quals sucres | 0,1 gr. |
Proteïnes | 21,84 gr. |
Sal | 1,51 gr. |
Al·lèrgens | Conté ous i derivats, llet i derivats, inclosa la lactosa. |
Referència: F0000011
- FORMAT
- SENCER 350 gr. aprox.
- LACTOSA
- AMB LACTOSA
F0000011
3978 Elements