El formatge de cabra semicurat amb pebre negre de Muntanyola està elaborat de forma artesanal amb llet pasteuritzada de cabra del propi ramat. Amb una maduració de tres setmanes, presenta una escorça recoberta de pebre negre acabat de moldre que aporta un toc picant i distintiu. La seva textura és suau i cremosa, amb un sabor agradable que combina la potència del pebre amb la delicadesa del formatge.
Descobreix el sabor intens del formatge de cabra semicurat amb pebre negre!.
Compra ara el teu formatge i afegeix un toc especial als teus plats!
Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i pebre negre. Origen de la llet Espanya.
Curació: Tres setmanes
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Format: Formatge sencer 350 gr. aprox.
El formatge de cabra semicurat amb pebre negre és únic, i es caracteritza per la seva escorça recoberta amb una capa de pebre negre trossejat. La potència del pebre negre a l'exterior es fon amb la suavitat cremosa de l'interior oferint un contrast sensorial extraordinari que estimula el paladar.Acompanya'l amb una carn a la brasa o posat sobre unes patates al caliu amb un vi blanc sec o una cervesa rossa artesana. Et sorprendrà.
Característiques nutricionals
Informació nutricional per 100g (mitja)
Fitxa tècnica
Valor energètic | 1463 Kj / 350 Kcal |
Greixos | 28,97 gr. |
Dels quals saturats | 17,32 gr. |
Hidrats de carboni | 0,5 gr. |
Dels quals sucres | 0,1 gr. |
Proteïnes | 21,84 gr. |
Sal | 1,51 gr. |
Al·lèrgens | Conté ous i derivats, llet i derivats, inclosa la lactosa. |
Referència: F0000013
- FORMAT
- SENCER 350 gr. aprox.
- LACTOSA
- AMB LACTOSA