Formatge de vaca ecològica Muntanyola: suavitat i equilibri
Els formatges de vaca Muntanyola es fabriquen amb llet ecològica de vaques de raça frisona que pasturen lliurement a 1.000 metres d'alçada, en un entorn natural i saludable.
Aquesta alimentació ecològica i equilibrada, rica en omega-3, B-carotens, i vitamina E natural, dóna com a resultat una llet d'alta qualitat, que es converteix en formatges saborosos i saludables.
Aquesta llet ecològica és una font important d'antioxidants, que contribueixen a la protecció del sistema immunitari, així com de vitamines i àcids grassos saludables, que beneficien la salut en general
Amb un sabor suau i una textura cremosa, els formatges ecològics de vaca són una opció ideal per a aquells que busquen un estil de vida saludable i sostenible.
Perfecte per maridar amb vins joves o per incorporar en plats del dia a dia, el formatge de vaca Muntanyola és un autèntic plaer pels amants dels sabors suaus i equilibrats.