La cunya 375gr del Bufalet de Muntanyola és un formatge curat elaborat artesanalment amb llet búfala. Amb una maduració d'entre dos a quatre mesos, és un formatge amb un intens aroma, de textura cremosa i fonedís en boca. Un formatge artesanal reconegut internacionalment, com el Concours International de Lyon. No conté lactosa.
Descobreix el sabor exquisit del Bufalet de Muntanyola!
Compra ara el teu Bufalet premiat i gaudeix d'una experiència gastronòmica única!
Ingredients: Llet pasteuritzada de búfala, quall, ferments làctics, sal, lisozim d'ou. Origen de la llet Espanya.
Temps de curació: De 2 a 4 mesos.
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC.
Format: Cunya de 375 gr. aprox.
Premis:
Plata World Cheese Awards 2011
Or Concours International de Lyon 2023
Bronze al Concurs de Formatges Artesans de Catalunya d’Acrefa 2024
Plata Concours International de Lyon 2025
La cunya de 375gr del Bufalet és un formatge curat artesà elaborat amb llet pasteuritzada de búfala, amb una maduració d'entre dos i quatre mesos. Aquest procés li confereix una escorça ocre complexa que contrasta amb el seu interior de color ivori. Destaca per la seva aroma intensa i subtils notes de mantega salada. En boca, és cremós i fonedís, oferint una experiència persistent i refinada.
A més, és un formatge sense lactosa, ideal per a persones intolerants a la lactosa.
Característiques nutricionals
Fitxa tècnica
Valor energètic | 1704 Kj / 408 Kcal |
Greixos | 35,04 gr. |
Dels quals saturats | 22,43 gr. |
Hidrats de carboni | 0,7 gr. |
Dels quals sucres | 0,1 gr. |
Proteïnes | 22,33 gr. |
Sal | 1,27 gr. |
Al·lèrgens | Conté ous i productes a base d’ou. |
Lactosa | 0% lactosa. Conté menys de 0,01% de lactosa. |
Referència: F0000046
- FORMAT
- CUNYA 375 gr. aprox.
- LACTOSA
- SENSE LACTOSA
- PREMIS
- CONCOURS INTERNATIONAL LYON
FORMATGES ARTESANS CATALUNYA D'ACREFA
WORLD CHEESE AWARDS