CABRA
El formatge d’ovella curat Montgròs és un formatge artesà de Formatges Muntanyola, elaborat amb llet crua d’ovella de proximitat i de màxima qualitat. Destaca per la seva maduració llarga i lenta de més de sis mesos, que li aporta una textura ferma, trencadissa i lleugerament granulosa. Aquest formatge ofereix un aroma complex amb múltiples matisos, i un sabor intens i persistent amb un toc final picant que sedueix el paladar. Ideal per a maridatges amb vins, aperitius o plats selectes.
Gaudeix del sabor autèntic del nostre formatge d’ovella curat Montgròs!
Fes la teva comanda ara i porta l'excel·lència gastronòmica a casa teva!
Ingredients: Llet crua d'ovella,quall, ferments làctics, sal. Origen de la llet Espanya.
Temps de curació: Mínim 6 mesos
Conservació: Entre 4ºC i 6ºC
Format: Formatge sencer de 1.500 gr. aprox.
El formatge d’ovella Montgròs és un formatge artesà elaborat amb llet crua d’ovella de proximitat. Destaca per la seva escorça natural i rústica, raspallada i lliure de floridura. El seu interior presenta un color groc palla que es torna lleugerament caramel al voltant de l’escorça. En tallar-lo, desprèn un intens aroma de llet fresca de primavera, ovella i farratges. En boca és trencadís, lleugerament granulós i amb un punt lleugerament picant i salat
Aquest formatge és ideal per a maridatges amb melmelades de figa, tomàquet o cireres, així com amb vins dolços, creant combinacions delicioses i equilibrades.
Característiques nutricionals
Informació nutricional per 100g (mitja)
Fitxa tècnica
Valor energètic | 1874 Kj / 452 Kcal |
Greixos | 38,3 gr. |
Dels quals saturats | 20,3 gr. |
Hidrats de carboni | 0,7 gr. |
Dels quals sucres | 0,7 gr. |
Proteïnes | 26,2 gr. |
Sal | 0,9 gr. |
Al·lèrgens | Conté llet i derivats incloent lacotsa. |
Referència: F0000052
- FORMAT
- SENCER 1.500 gr. APROX.
- LACTOSA
- AMB LACTOSA
F0000052